Speelgoed, ook jouw kinderen kunnen er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen. Voor iedere leeftijd is de keuze aan speelgoed gigantisch. Toch blijft het altijd lastig, welk speelgoed is geschikt voor jouw kind? Met name voor verjaardagen of gelegenheden struin je waarschijnlijk het internet of de speelgoed winkels af naar het leukste speelgoed. Wij helpen je er graag een handje bij. In deze blog lees je wat het meest populaire speelgoed is voor schoolkinderen. Hopelijk maken we daarmee de keuze voor jou een stuk gemakkelijker.

Hieronder volgen enkele populaire items uit onze collectie.

LOL Suprise ballen

De LOL Surprise ballen zijn erg leuk om te krijgen én om te geven. Bij het openen van deze bal ontstaat een confettifeest. Vervolgens komt er een poppetje, baby’tje of diertje tevoorschijn, maar hiervoor moet je eerst het lintje aan de bal vinden. De bal bestaat uit 7 lagen. In elke laag zit een hint verstopt en elke hint verklapt steeds een beetje welk figuurtje in de bal zit. Je kunt alle bijzondere figuren verzamelen en er zitten zelfs een aantal zeldzame figuren tussen. Kun je niet genoeg krijgen van de LOL surprise ballen? Er zijn ook LOL schrijfsets, notitieboekjes en broodtrommels voor school verkrijgbaar. Zo gaat jouw kind helemaal in stijl naar school!

Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe, een musthave voor ieder kind! Ticket to ride Europe is een bordspel geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Het is geschikt voor 2 to 5 spelers. Het leuke aan dit spel is, dat het een echt gezelschapsspel voor het hele gezin is. Bij dit spel rijdt je per trein door Europa. Spelers moeten verbindingen tussen steden claimen en zo de routes op de bestemmingskaarten volbrengen. Heb je Ticket to Ride Europe al vaak gespeeld? Speel dan de andere varianten van dit bordspel, zoals Ticket to Ride Nederland of Ticket to Ride New York.

Disney

Disney blijft ieder jaar weer erg populair. Er blijven nieuwe films uitkomen in de bioscoop, waardoor ook het speelgoed erg populair blijft. Het leuke speelgoed van Disney mag dus ook voor jouw kind zeker niet ontbreken! Naast het speelgoed van Disney films, zijn ook broodtrommels en drinkbekers een echte trend. Dit kan verschillen tussen uitingen van de echte klassiekers zoals Micky Mouse en Cars tot de nieuwe film Frozen. Tegenwoordig willen alle schoolkinderen elk product van hun favoriete Disney film mee naar school. Bekijk nu onze Disney artikelen voor jongens.

Skip-Bo Kaartspel

Skip-Bo is een erg leuk kaartspel voor het hele gezin waarbij het de bedoeling is om als eerste jouw kaarten kwijt te raken. Dit moet wel in de juiste volgorde, wat het spel erg spannend maakt. Dit kaartspel kan je spelen met 2 tot 4 spelers en is erg makkelijk aan te leren. Super leuk om een keer met het gezin te spelen dus!

FurReal Friends

Droomt jouw kind ook van een huisdier? Dan is FurReal Friends een leuk alternatief. Furreal Friends zijn schattige dieren die tot leven komen. Deze dieren zijn heel zacht en lijken net ‘echt’. Ze bewegen en kunnen zelfs geluid maken. De FurReal Friends tijger kan brullen en de ijsbeer kan bibberen. Hierdoor kan jouw kind spelen en knuffelen met jullie nieuwe huisdier. Dit maakt FurReal Friends een alternatief voor een echt huisdier en ondertussen leert jouw kind ook nog sociale vaardigheden.

LEGO

LEGO is al jaren lang erg populair speelgoed en mag dus zeker niet ontbreken in dit lijstje. Kinderen zijn namelijk nog steeds gek op LEGO. Met LEGO kun je heel veel verschillende dingen bouwen. Dit kan verschillen van gebouwen en kastelen tot treinen en vliegtuigen. Ook hebben ze veel verschillende thema’s zoals, Star wars, Jurassic World en Friends. Zo raken kinderen nooit verveeld en kunnen ze creatief blijven spelen en bouwen.

Speelgoed kopen bij Brinic Toys

Ben jij op zoek naar geschikt speelgoed voor jouw naar schoolgaande kinderen? Of speelgoed om cadeau te geven? Op Brinic.nl vind je een uitgebreid assortiment met populair speelgoed. Bestel het speelgoed eenvoudig en snel in onze webshop.